mandag den 20. februar 2012

De allerbedste chokolademuffins!

Min datter elsker dem! Jeg tror vi bager en portion på fredag, fordi hun elsker disse muffins, og elsker at bage. De er super nemme, de skal are røres, så de kan næsten ikke gå galt.

Tip, store chokoladestykker gør at man får smeltede chokolade overraskelser når man spiser de lune muffins.


250 g mel
1 tsk natron
225 g sukker
50 g kakao
1 tsk vaniliesukker
1 1/4 dl mælk
1 dl olie
2½ dl youghurt
1 æg
100 g hakket chokolade.

Det hele blandes sammen til en lind masse.
(jeg plejer at blande de tørre ting først, og så tilsætte de våde)
Fyldes i forme 2/3 fyldte.

Bages ved 200 grader i 15 - 18 min.

Kan fryses, og er super når de spises sammen med is og frugt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar