torsdag den 23. februar 2012

Bagt pasta med bechemelsauce og broccoli + det løse

Det var menu'en i går.

Den er super hurtig og super nem.

300 gram penne
300 gram broccoli
150 gram revet ost, f.eks emmeltaler

Bechemelsauce med sennep
25 gram smør
25 gram hvedemel
3 dl mælk
salt, peber og 1 tsk sennep

tilbehør tomatsalat

Kog pastaen, som vist på pakken, skyl og skær broccoli i små buketter, og når pastaen mangler et min, så put broccolien i og sluk for blusset.

Bechemelsauce: smelt smør ved middelvarme og tilsæt melet. pisk godt. Tilsæt mælk lidt af gangen og pisk godt samtidig. Det må ikke klumpe. tilsæt evt lidt kogevand fra pastaen.

smag til med salt, peber og sennep.

vend pasta, broccoli og halvdelen af osten i bechemelsaucen og fordel det i et onvfast fad. Drys resten af osten henover og stil det i ovnen ved 250 grader (grill) og lad det stå i 5 min til det bobler.

Server med tomatsalat.

Vi tilsatte derudover en peberfrugt, de sidste 200 gram broccoli og 250 gram bacon - for ellers var den jo uden kød! (manden havde dødsangst et øjeblik!)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar