tirsdag den 31. august 2010

Så skete det!

Jeg har fået nyt navn, så nu passer bloggens navn til mit :-D

Vi blev gift i lørdags, på en meget smuk dag, hvor alt bare gik som det skulle. Vi er stadigvæk ved at fordøje alle oplevelserne, og jeg er ved at skrive dem ned, så vi kan huske dagen. Men tænk sig at være nogens kone ♥♥♥ Hvor heldig kan man være!

Min kjole var fantastisk, bilen vi blev kørt i var fantastisk, kro'en og ikke mindst maden var fantastisk! STOR ros til Sortebro Kro! Tænk at lave så god mad! og så smukt anrettet. Alting kørte på skinner derude, et fantastisk sted at holde fest!

Vi fik taget billeder af en fotograf tilknyttet http://www.voresstoredag.dk/ de kan bestemt anbefales! Vore fotograf var proffesionel og god til at finde den rette stemning til vores billeder! vi glæder os meget til at se dem!

Dagen som simpelthen var perfekt, blev afsluttet med en gave fra vores forældre! de havde bestilt et suite til os på Plaza Hotel i Odense, og det var skønt at tage derind og overnatte.  Dagen efter kom en del af vores familier ind til os og overraskede os med brunch. Det var en skøn afslutning på dagen!

Desværre har jeg endnu ingen billeder at vise, men det er helt sikkert, at dagen var alt vi ønskede os og mere til!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar