onsdag den 25. august 2010

Det er nu hyggeligt

Når man sidder med tæppet over sig, har fået kaffen serveret - ja ja, jeg får kaffen serveret hver morgen. Når manden skal på arbejde er det i en termokande, men i weekend og ved ferie, så kommer han med en kop til mig! - at kunne kigge på sin fine stue, og mærke varmen fra brændeovnen.

Der er godt gang i den nu, nok især fordi det stormer udenfor. Mit ene trompettræ er helt stakkels! Det er næsten ved at knække på grund af vinden som kommer stik vest, og på grund af markerne kan få god fart på ned til vores lille hus. Det er det eneste af vores fire små træer som har det hårdt, æbletræet og blommetræet klarer sig så fint, på trods af, at de er små, og det sidste trompettræ svajer ikke så voldsomt! Jeg tænker, at det er den store krone på trompettræet som gør det udsat for vinden.
Som I kan se, så har vi haft det støttet, men selv ikke strips kunne holde til blæsten! Vi er som I næsten kan se igang med at omlægge haven en smule. Jeg er blevet træt af bedet ved stenkanten, så det skal omlægges til græs. Jeg er igang, men ikke nået videre end til at flytte de enkelte sten I kan se er flyttet. Derudover mangler vi et enkelt trin til vore trappe.

Men først skal vi vi liiige have overstået den der lille fest på lørdag

Ingen kommentarer:

Send en kommentar