lørdag den 3. marts 2012

Tournedos lørdagsmad!

Vi fik tournedos i dag, med kartofler i skiver i ovnen og en let salat.

Kartoflerne er vist det mest spændende ved dagens ret, og det var min mand der stod for dem, for jeg hentede den store efter en legeaftale. Imens sov babyen - og nu hærger han stuen. Krybende og meget glad efter en god omgang øllebrød og en halv frikadelle (uden stegeskorpe)

Karoflerne blev skrællet, skåret i skiver og puttet i en pose. I posen puttede min mand olivenolie, salt, peber, grillkrydderi, hvidløgssalt og lidt gurkemeje. - De var SÅ lækre!

Salaten var en købeblanding, vi får ikke spist et helt iceberg her om vinteren, så jeg køber salatblandingerne for ikke at smide mad ud. Til salaten fik vi salatblok skåret i tern, nødder der var hakket, rosiner og tørrede tranebær, samt saltede græskarkerner.

og til tournedo'en - sovs.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar