søndag den 5. september 2010

oprydningstid.

Efteråret er ovre os! Det er koldere om morgenen, og koldt om aftenen, men derfor kan man alligevel godt sidde udenfor om aftenen iført sin sovepose og kigge ind i et bål, sammen med gode venner! Sådan en aften havde vi i går.

Gode venner, god mad, god øl og god vin! - det blev det hyggelig snobrødsbagning efter middagen og snak og fis og ballade omkring bålsted og bål. Super fornemmelse i kroppen i dag!

Dagen i dag har stået i oprydningens tegn - både fra i går. 8 mennesker til spisning giver alligevel til opvask og oprydning! men også i nogle af gemmerne. Viktorias tøj er blevet sorteret, så vi har lidt str. 4 års småfolk bluser til salg snart. Resten er lagt pænt på plads igen, og sommertøjet er kommet længere væk. Desuden er der blevet sorteret i billerne på min computer. Der er blevet slettet, og oprettet mapper og flyttet over på den ekstrerne disk og brændt cd'er!

Fryseren har også gennemgået en oprydning. Jeg henter en ny kødpakke i morgen, så der er gjort plads i fryseren til det nye kød, og indkøbt billige bornholmer kyllinger til efterårsmad! Al indholdet i fryseren er listet op i et dokument, så jeg nemmere kan finde ud af hvad vi har, og finde på godt aftensmad til mine madplaner!

Nu vi går efteråret i møde, er der udover en ugentlig fiskedag, afsat en dag til suppe, på den måde håber vi på at slagterens månedspakke kan holde 4 mdr. for os, så næste kødindkøb først er i det nye år.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar