fredag den 29. oktober 2010

tiden løber!

og lige nu synes jeg den løber STÆRKT! Vi har været på ferie! helt præcis på All Inclusive hotel i Makadi Bay, Hurghada, Egypten! Nede ved sand, sand 36 grader og pool's i massevis! og nej hvor var det dog skønt! sådan virkeligt gennemskønt!

Sove længe gjorde vi ikke, men hvem gider jo også sove længe, når solen skinner fra en skyfri himmel allerede kl. 6.30 om morgenen, der er varmt og poolen er ren og lige til at hoppe i? Vi fik badet en hel del, og Viktoria havde badevest på, så hun både hoppede og dykkede og dukkede op ved overfladen som en korkprop hver gang.


Det store Rødehav ligger ved Makadis kyst, og det prøvede vi at snorkle i - når man først kom over chokket med det meget meget salte vand, så var det fuldstændigt som at svømme i et akavarie! Sikke nogle fisk, zebrafisk, og nemofisk helt hvide fisk med blå striber, grønne fisk med gule og lilla striber og mange mange flere! Vi så rokker der svømmede ved havbunden og enkelte der gravede sig ned! Simpelthen picture perfekt!

Her hjemme går dagene stadigvæk med jobsøgning og arbejde, så intet nyt under solen der, dog overvejer jeg at købe en hårfarve, så det er de store spørgsmål der er i spil her, hvilken farve skal det være!?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar