søndag den 21. november 2010

kom sne, kom jul, kom hygge - den årlige tur i Nisseskoven.




Så fik vi klaret 1. del af julehyggen. Traditionen tro har vi været i Herning hos min mands onkel. Vi tog afsted lørdag og kom hjem i dag, lørdag eftermiddag blev brugt i en "nisseskov" Skoven er en gammel kommunal plantage, og der er i massevis af meget højegrantræer - og helt tyst at gå inde i. Bunden er mos, og der er simpelthen så meget af det, så hvert år medtager vi et par plastikposer og så fylder vi dem med mos, kogler og bark. Hele skoven ligner et sted skovnisser ville elske at bo, skøn og grøn hele året pga. al den mos.

Idag gik vi så ud i onkelens have og plukkede efeu i rå mængder, vi klippede også grene med kogler på, og andre grene som var sjove eller pæne eller røde. Hans buskbom blev studset godt ned, g mere efeu blev klippet. 5 bæreposer havde vi med hjem. Herover er al den mos vi har samlet. Det ligger til tørre, så vi i løbet af ugen kan få lavet kranse og meget mere.

Næste projekt er at få hente kristtorn, dem med de røde bær, så vi rigtigt kan få pyntet og enebærkrans til adventskransen. Men så er vi også snart jule-dekorationsklar. Vi pynter op til jul 1. søndag i advent, det er vores egen lille hyggejuledekoration, og til den hører sig færdige dekorationer og æbleskiver. Ih det bliver hyggeligt.

Når vi nu er ude for at køre langt, så strikker jeg, og strikker og strikker og strikker. Dette er Viktorias Lille Slyngel, som jeg er ved at strikke det sidste på. Den er noget så sød! Det er bestemt ikke sidste gang jeg strikke noget fra Gelisk! og datteren min, når vi kører bil, hun leger med Ursula:

Ja vi hygger når vi kører bil!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar