søndag den 26. februar 2012

Sesamstegt laks med grønsagsris

Laks er en hof-ret herhjemme! Datteren havde bedt om en ret med ris, og hun elsker laks, så denne nemme ret lå lige for.

Til en person skal bruges:
1 laksesteak
Salt, peber, sesamfrø
Olie
Ris
100 gran grønsager efter eget valg (vi fik porre, gulerødder, peberfrugt, og rødløg)
Evt en halv frisk chilli

Kog ris efter anvisning på pakken

Laks krydres med salt og peber og vendes i sesam. Steges ved middel varme i 3 min på hver side.

Grønsagerne skæres ud efter ønske.

Når laksen er stegt puttes grønsager på panden og steges kort, så de bevarer sprødheden.

Man kan vælge at stege risene sammen med grønsagerne, men min datter bryder sig ikke om varme grønsager, så det valgte jeg ikke at gøre.

Babyen var glad for at spise lidt laks sammen med os andre, og vi nyder, at han er blevet så gammel så han må det. Han er lige så selvstændig som sin søster var, så han spiser det selv med fingerne. Sikke et svineri, men nej hvor han nyder det.

Ja, risene er lavet i form, den er trekantet :-) Jeg gav manden dem i julegave, og vi har endnu ikke brugt dem, så i dag skulle det være - mest fordi det var sjovt!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar