lørdag den 3. marts 2012

Indbagt svinemørbrad

Det var menu'en i går

Jeg laver den således:
en svinemørbrad
tre plader butterdej
en pose hakket spinat
en hvidløgsost
salt og peber

Svinemørbraden brunes godt af, og krydres med salt og peber.
Butterdejspladerne klemmes sammen og rulles ud.
Hvidløgsosten smøres ud over butterdejen og spinaten kommes ud over.
Mørbraden placeres oven på spinaten og butterdejen lukkes sammen om den. den vendes rundt, så lukningen vender ned. Mørbraden placeres i et ovnfast fad.

Den stilles i en varm ovn (200 grder) og er færdig når butterdejen er hævet og gylden.

Som tilbehør fik vi det spinat der ikke kunne være i butterdejen og flødekartofler.

Flødekartoflerne lavede jeg således:
kartofler
fløde
mælk
salt
peber.

Kartofler skrælles, og skæres i tynde skiver, jo tyndere, jo bedre.
De puttes i et fad og krydres med salt og peber, og masser af det!
henover hældes fløde og mælk.

Skal i ovn ved 200 grader til de er gyldne og færdige.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar